Beurscondities op waterontharders!
Geniet van het comfort!

Geniet nu van uitzonderlijke beurscondities van ENERGIE+.

ONDEKT ZELF HET PLEZIER EN COMFORT VAN ZACHT WATER!!!

TOESTEL GEPLAATST:    
10 L: 1314 €*   
20 L:  1428 €*
25 L: 1632 €*

De KS30-waterontharder van Honeywell verandert hard, kalkhoudend water in zacht water – en doet dat op een zeer intelligente manier. De KS30 werkt volgens het principe van ‘proportioneel zouten’: computergestuurd wordt een hoeveelheid zout toegepast die in overeenstemming is met de mate van gebruik. In het wateronthardingsproces wordt zout en water bespaard waardoor het kostenbesparend en milieuvriendelijk is.

*plaatsing en indienststelling mee inbegrepen, prijzen excl.btw

Waarom kiezen voor een waterontharder?

Bespaar 650 € per jaar

Dankzij een waterverzachter daalt je energie- en warmwaterverbruik. Ook heb je minder was- en schoonmaakmiddelen nodig en hoef je geen duur flessenwater meer te kopen. Alles bij elkaar goed voor een jaarlijkse besparing van 650 euro.

Levensduur kranen en toestellen

Kalkaanslag veroorzaakt na verloop van tijd heel wat schade aan wasmachines, vaatwassers, enzoverder. Met een waterverzachter is die kalkschade praktisch verleden tijd, wat de levensduur van uw huishoudtoestellen flink vergroot.

Lager waterverbruik

Met een waterverzachter kan kalk je leidingen niet langer doen dichtslibben. Daardoor moeten je verwarmingsketel en huishoudtoestellen minder hard pompen en dalen je energie- en warmwaterverbruik aanzienlijk.

Minder kalkaanslag

Niets zo vervelend als kalkaanslag van kranen en sanitair moeten schrobben. Met een waterverzachter gaat het poetsen eens zo makkelijk. Wist je dat kalk in je water ervoor zorgt dat je glazen en servies niet glanzen. Met een waterverzachter heb je steeds mooi glanzend servies!